outlet.dk

Bestilling

Vi har, for å gjøre det enklere å handle hos American Sports Outlet ApS, delt kjøpeprosessen i tre tydelige og enkle steg.

Steg 1 –Å kjøpe produktene

Det første som må gjøres er å finne produktene du ønsker å kjøpe. Alle produkter finnes under produktkategoriene på toppen av nettbutikken. Alle produktene har blitt kategorisert inn under funksjoner og typer for å gjøre det enklere å finne. Du kan også velge å søke etter et produkt i søkefeltet oppe i høyre hjørne av nettbutikken.

Når ønsket produkt er funnet må du først velge farge og størrelse før du legger det i Handlevogna. Dette gjøres ved å trykke på den grønne knappen ”Legg i Handlevogna” som er plassert nede på venstre side på produktsiden. Handlevogna vil så vises, og du har nå valget om å sjekke ut eller fortsette å handle.

Oppe på høyre side i butikken, kan du alltid holde øye med beløpet du har brukt og hvor mange produkter du har i handlevogna. Hvis du flytter musa over symbolet for Handlevogna vil det utvide seg, og du kan se allt du har lagt i Handlevogna. Hvis du i stedet klikker på symbolet vil du åpne Handlevogna.

Når Handlevogna inneholder produktene du ønsker å kjøpe, er du klar til å fortsette til Steg 2. Klikk på den grønne knappen ”Fortsett” som du finner på nedre og øvre side i Handlevogna. Du må alltid huske å sjekke produktene, fargene, størrelsene og beløpene før du fortsetter.

Steg 2 – Personlig informasjon og Betingelsene

Først må du skrive inn din personlige informasjon slik som navn, addresse, e-post adresse, telefonnummer og hvis du har noen kommentarer til bestillingen.

Noen av feltene er det nødvendigvis ikke behov for, men vises på grunn av alle de forskjellige typer av kunder som kjøper fra nettbutikken hos American Sports Outlet. Den nødvendige informasjonen er merket med *.

Hvis du er kunde fra det Offentlige må du markere dette i feltet for ”Offentlig Kunde”. Dette gir deg mulighet til å fylle inn ekstra informasjon slik som EAN-nummer, kontaktperson og rekvisisjons-nummer som er nødvendig for å gjennomføre en slik handel.

Til slutt anbefaler vi deg å lese og akseptere Betingelsene som du handler under. Det er en god ide å lese dem på forhånd slik at du vet hvilke rettigheter du har, og hvilke du ikke har, når du kjøper et produkt fra American Sports Outlet ApS.

American Sport Outlets Betingelser er underlagt norske lover og regler om kjøp av varer på internett.

Når all personlig informasjon er registrert og Betingelser og Vilkår er akseptert, er du klar til å fortsette mot Steg 3 ved å klikke på den grønne ”Fortsett”.

Steg 3 – Betalingsmetode og Endelig godkjenning

Så er det tid for å betale produktene du ønsker å kjøpe og gjøre den endelige godkjenning før du sender ordren til American Sports Outlet.

Som kunde kan du velge to betalingsmåter, enten med kredittkort eller bankover-føring. Hvis du ønsker å betal med kredittkort må du først velge type kort og deretter fylle inn alle detaljene.

Hvis du ønsker å overføre pengene til vår bank direkte, vil vi sende deg en e-post med informasjon om hvordan du overfører betalingen til oss. All betaling til American Sports Outlet gjøres i forkant, og varene vil ikke bli sendt før pengene har ankommet en av våre kontoer.

På dette tidpunkt har du en siste mulighet til å sjekke at produktene, fargene og betalingsinforma-sjonen er korrekt.

Hvis alt nå er som det skal er du klar til å godkjenne ordren ved å klikke på den grønne knappen “Godkjenn bestillingen”.

Du har nå ferdig med din ordre og den har blitt sendt til American Sports Outlet.

Bekreftelse

En ordrebekreftelse som du kan velge å skrive ut etter at ordren har blitt akseptert vil komme frem på skjermen. Du vil også automatisk motta en ordrebekreftelse med all informasjon på bestillingen direkte via e-post. Det er viktig at du leser ordrebekreftelsen for å påse at informasjoen på ordren er slik du ønsker den skal være.

Hvis du oppdager en feil, ring: +47 23 96 04 13 eller send en e-post til support@outlet.dk med informasjon som du ønsker å endre og ditt ordrenummer.

Kopi av ordrebekreftelsen eller Fakturaen

Kunden kan når som helst ta kontakt med American Sports Outlet, via telefon: +47 23 96 04 13 Eller e-post: sales@outlet.dk , hvis du ønsker en kopi av ordrebekreftelsen eller fakturaen.

e-maerket
Telegrafvej 5, Stuen
2750 Ballerup
Denmark

VAT-ID: DK-27771602
Phone: +4570267050